torsdag 25 oktober 2012

Lite glimtar av oktober


Idag har mamma och Ebba haft en pysseldag, det som kan tänkas passa som sysselsättning för Ebba nu när hon åkt på en jätteförkylning.
Ebba var en riktigt duktig pysslare. Vi höll på ett tag och resultatet...

 Thada....Här är resultatet!! :) En klädnypa med ett klistermärke på och lite text. Klistermärket har Ebba valt och mamma har skrivit. Haha... Ebba gjorde ett armband också, fast pärlorna råkade hamna på golvet efter ett tag.
 Här kommer en justnuväderprognos...massa snö! Ja, plötsligt kom snön. Tyvärr hann inte Ebba se detta fenomen för hon somnade. Har inte sovit middag idag och nu vart hon så trött så hon somnade PLÖTSLIGT. Hon har fått bada och nu när jag skulle klä henne somnade hon bara. Stackars Ebba.
 Eftersom det var ganska längesedan jag la ut bilder kommer det massa på en gång.
Detta ställe besöks ganska flitigt. Får Ebba ge förslag på vad vi ska göra blir det oftast "lekpassen" eller "buspalasset", men buspalatset kostar så mkt så då får det blir lekplatsen. Där är "åka kaan" hennes favorit syssla. Det finns också en jättegunga som är ganska kul, men den var upptagen den här gången. Så då åkte vi "kaan" och så åkte vi "kaan"...
Faktiskt så sparkade vi lite fotboll också, då det kom en söt liten kille och lånade ut sin boll till Ebba. Han tyckte kanske att hon behövde lite omväxling:)
Allt för nu!

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Vad har du hittat för trevligt program där du kan fixa sådana här fina bildcollage? /DH

25 oktober, 2012 17:39  
Blogger Familjen Persson sa...

Ett program jag laddat ner gratis på min telefon:-) instagram collage, riktigt roligt och bra program.

25 oktober, 2012 21:46  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida