torsdag 30 juli 2009

Hektiska dagar

Så här dagarna före bröllopet finns egentligen massor med saker att skriva om. Vi har fått väldigt mycket gjort som ni inte fått tagit del utav. Vi ställer iordning festlokalen, vi har fått besök av Daniel och Jolene med familj. Martha, Danne och Elias har kommit upp. Likaså Marres brorsa Marcus och Marres moster Ann-Sofie med familj. Så det börjar röra sig i lilla Hertsjö. Det bakas och lagas mat. Det klipps gräs och det byggs en scen. Vi ställer iordning i kyrkan inför vigseln. Ja, som sagt, det händer en del. Men p.g.a. högt tempo så hamnar bloggen av dessa förklarliga skäl lite i skymundan. Men en karta så ni hittar till kyrkan och en vägbeskrivning så ni hittar till Hertsjö. Håll tillgodo!

Kartan finner ni här: http://kartor.eniro.se/query/what/map/hits_on_map/1/search_word/missionsf%F6rsamling/geo_area/bolln%E4s/mop/yp/disable_ka/1

Sedan kommer vi till vägbeskrivningen till festlokalen... :) Lättast är förstås om ni som inte hittar ser till att följa efter någon som hittar. Då skulle det problemet vara löst. :)
Om ni ändå skulle få för er att åka själva så lyder väl en skaplig beskrivning så här:

*Åk över järnvägen via viadukten som är väl synlig utanför kyrkan.
*Sväng vänster (mot Edsbyn) i rondellen vid viaduktens fot.
*Kör några hundra meter och sväng sedan vänster in på Anneforsvägen. (Vid Hemköp)
* Denna väg kör ni sedan några kilometer. Vik inte av från den förrän ni kommer fram till Hertsjö.
*I Hertsjö tar ni av till höger vid "Sunnansjöskylten." Avtagsvägen ligger i mitten av en tre kilometer lång raksträcka som efter avtagsvägen påbörjar en lång och ganska brant stigning. Så ett bra kännetecken är att ni åkt för långt om ni börjar klättra upp för den långa backen.
*Ni finner festlokalen ca 150 meter in efter Sunnansjövägen. Har ni kommit så här långt så skulle jag bli förvånad om ni behövde ytterligare information för att hitta rätt.

Om ni har GPS kan ni prova att trycka in adressen som är Hertsjö 6492, 82191 Bollnäs.
Annars får ni ringa Martha Hörberg eller Sara Hellström för ytterligare vägbeskrivning.
Deras telefonnr. lyder: 070-691 50 23, 070-694 37 61

Välkomna!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida