torsdag 2 december 2010

Rund och go


Ebba är nu 56cm och väger 4486g. Vi behöver inte längre göra veckobesök på BVC, för de var inte direkt oroliga över att Ebba skulle klara av att gå upp 120g i veckan, som enligt BVC ett barn bör öka per vecka (hon hade nämligen ökat 380g). :)

Natten som var sov jag och Ebba hos farmor, Josef skulle ändå jobba natt igen. Men vi hann att få gjort en del här hemma innan. Josef fixade t ex så att sladdarna i hallen inte längre hänger löst. Jag tillagade en älgstek och fortsatte att julpynta lite.Vi hade också två besök. Först av Sune (förra husägarn) sen av Mijja och Henke, det är alltid trevligt med besök och Ebba blir sååå bortskämd med fina gåvor.

Idag på fm har vi myst hemma hos farmor. Vi har tittat på film eldat i "grillen" som Emanuel säger (kakelugnen) och bakat kakor. Nu på em har vi varit hemma och jobbat lite. Josef åkte och hämtade Roger på skolan för att ta med honom till Bowlinghallen, men innan det hjälpte han Josef att skotta snö och bära in lite ved... tror faktiskt att de hann med en hockeymatch också:). Jag och Ebba lagade mat och tog hand om två frusna besökare som plingade på dörren och som ville komma in och värma sig lite. Det var Sunok som var ute i kylan(-20c) och rastade hunden Corona.

Oj, ser på klockan att det här inlägget inte blir längre för snart kommer Bella och hälsar på oss och då ska hon och jag baka cupcakes, så det är bäst att gå och börja förbereda lite:)

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Är det månne Oscars gåva hon har på sig? Oscar sitter bredvid mig ochvi har mysdag.Det innebär att först är det lego, julpyssel sedan snöskottning. Sen är det mer mys. Vilket vackert barn. Skicka julönskningar till er alla på mail är ni snälla. Kram moster Soffi och Oscar

03 december, 2010 11:16  
Blogger Familjen Persson sa...

Visst är det Oscars gåva. Tyckte den var så söt, kände Oscar igen tröjan?
Den är lite stor fortfarande, men hon drunknar inte i den precis:)
KRam kram

03 december, 2010 14:23  
Blogger Familjen Persson sa...

...skulle också säga att jag hoppas att ni får en trevlig fortsatt mysstund...med skottning:)
Saknar er!

03 december, 2010 14:24  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida