tisdag 7 juni 2011

29 grader varmt!

Idag är det 29grader varmt. För varmt för att vara ute, om man inte sitter i vatten och i skuggan. Här kommer några bilder. Det kan också tilläggas att Ebba fick ligga nakenfis på hennes mystäcke. Alla hennes jättebra kisskydd som hon fått av gammelmoster A-S var i tvätten så hon fick ligga utan...hon brukar sällan kissa numer när man tar av henne blöjan, men idag hann jag knappt knäppa av blöjan innan hon kissade:) jaja, tur att det är så varmt så tvätten torkar fort. Godnatt!
Jo, en sak till, idag har Ebba hasat sig baklänges från hennes mystäcke till soffan. Det var också medan hon var nakenfis, jag skulle bara springa ner i källaren och hämta badbaljan och vips så hade hon flyttat på sig, tur att hon redan tömt blåsan!!




3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Oj, vilka sköna badbilder. Det var som i går Martin och Simon satt i den baljan. Tur att man har en vind dår man kan spara saker! / DH

08 juni, 2011 10:03  
Anonymous marre sa...

Ja, bra att du sparade den. Ebba älskar sin badbalja. Just nu springer hon runt i sin gåstol och gnislar tänder, ett sådant fruktansvärt ljud, hon har nämligen fått en tand uppe nu också.

08 juni, 2011 11:38  
Anonymous Anonym sa...

Underbara barn. Gammelmoster låter gammalt. Ja, nu hinner du inte längre "bara", rätt var det är så är hon iväg. Vänta tills det står ett par okända skor i storlek 47 innanför dörren;D Risken är stor med tanke på hur fantastiskt söt detta lilla barn är. Kram gammelmoster

09 juni, 2011 12:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida